SERVEI D’ACOMPANYAMENT

El servei d’acompanyament dirigit a donar suport a l’usuari. La principal funció és la de donar suport emocional a aquestes persones: passar una estona amb ells, passejant, conversant, acompanyant-los a realitzar tràmits…

Pretén facilitar l’autonomia personal i la integració social de les persones amb discapacitat física mitjançant un servei adaptat a les seves necessitats.

El servei que es presta són beneficiaris que resideixen a la província de Castelló, especialment en la població de Vila-real, donant un acompanyament de persones discapacitades, des de gestions directes, acompanyament a algun centre sanitari, trasllats a hospitals, i viceversa, etc. Amb una àrea d’actuació de mobilitat i vida diària, protecció econòmica i transport.

L’objectiu és donar un servei integral d’acompanyament i ajuda en els tràmits administratius a pacients amb discapacitat física, i orgànica, que acudeixen en solitari a consultes externes, proves diagnòstiques, etc.

També es presta acompanyament en la realització de tràmits en diversos, informació legal, orientació, suport i assessorament en diversos tràmits, com a certificats de discapacitat, etc.

Se’ls ofereix activitats de suport psicològic, de respir, assessorament i formació així com destreses per a l’autocura dels familiars dependents.

Skip to content