SERVEI DE PRÉSTEC DE MATERIALS ORTOPÈDICS (CADIRES, CROSSES, CAMINADORS…)


El Servei de Recollida, Manteniment, Reparació, i Préstec de Material Ortopèdic, es realitza en la seu de l’Associació per a tota aquella persona que necessita en un moment determinat un préstec de material adequat per a les necessitats d’aquesta persona així com es mostra el correcte ús del material per a evitar possibles lesions o accidents.
Comptem juntament amb els nostres voluntaris, socis, amb la col·laboració de les persones que compleixen penes en el Servei de Penes i Mesures Alternatives, de Castellò, organisme amb el qual col·laborem activament des de fa diversos anys.
S’ha contínua amb el servei en el Cementiri de Vila-real de cadires de rodes per al gran nombre de persones que acudeixen, així s’han disposat dues cadires de forma permanent per a l’ús de tots aquells visitants amb dificultat de mobilitat que el precisin; i a més es realitza un servei especial per al dia 1 de Novembre, amb major nombre de cadires a disposició i voluntaris de ACUDIM per a impulsar-les i acompanyar, ja que en aquests dies les visites al Cementiri es van multiplicar.

La raó principal de la seva existència és perquè es tracta d’un recurs i servei de gran necessitat percebuda i real, que no existeix ni es preveu la seva implantació des de cap estructura pública ni privada en l’àmbit de Vila-real i les localitats pròximes de la Província de Castelló.
Ens deriven persones des d’Hospitals de la comarca, Serveis Socials Municipals, Col·legis, i un llarg etc. fent patent la necessitat d’aquest servei que presta l’Associació ACUDIM

Ves al contingut